Отборите на Черно море и Левски излизат един срещу друг

...
Отборите на Черно море и Левски излизат един срещу друг
Коментари Харесай

Левски търси пътя към успеха на враждебния „Тича“

Отборите на Черно море и Левски излизат един против различен в отсрочен мач от четвъртия кръг на efbet Лига.

Двубоят трябваше да се при започване на август, само че поради присъединяване на “сините ” в евротурнирите бе оставен за по-късна дата, която идва точно през днешния ден.

Срещата намира двата отбора като съседи в класирането. Към момента “моряците ” са с 28 точки на пета позиция, до момента в който тимът от “Герена ” е с една по-малко и едно място по-надолу.

Левски обаче е и с мач по-малко от варненци, които са в серия от пет срещи без загуба, до момента в който „ сините “ са в такава от четири мача без победа.

Черно море има няколко кадрови казуса за решение за срещата. Велислав Василев пропуща срещата поради проблеми с глезена. Същото се отнася и за капитана Даниел Димов, който към момента няма записан мач през сезона.

Под въпрос пък е Атаир Мимито. Добрата вест е завръщането на национала Виктор Попов, който бе осъден за последния мач на отбора – гостуването на Локомотив (София).

При Левски обстановката с контузени е доста сериозна. Със сигурност отсъстват Билал Бари, Ивелин Попов и Илиян Стефанов са контузени, а Андриан Краев е осъден. Цунами и Филип Кръстев също имаха проблеми в последните дни, само че очакванията са, че най-малко първият ще може да вземе присъединяване в дуела.

През предишния сезон двата отбора се срещнаха един против различен три пъти. Два в постоянния сезон и един в първата шестица. Левски завоюва на два пъти – 2:0 в София и 1:0 във Варна, а Черно море се наложи един път с 1:0 като хазаин.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР