Отборите на Челси и Наполи вече водят преговори по трансфера

...
Отборите на Челси и Наполи вече водят преговори по трансфера
Коментари Харесай

Челси и Наполи преговарят за Мертенс, “партенопеите” му намериха заместник

Отборите на Челси и Наполи към този момент водят договаряния по прехвърлянето на нападателя Дрис Мертенс в лондонския клуб, оповестява Джанлука Ди Марцио.

Въпреки че договорът на голмайстора с неаполитанците изтича в края на сезона, от Челси се надяват да го вземат още в този момент. Затова “сините” са подготвени да извадят 6-7 млн. евро за неговите права. От Наполи към момента не са приели тяхното предложение, като в това време са получили “не” при опита си да продадат белгиеца, само че да го задържат до лятото. В случай че 32-годишният състезател премине на “Стамфорд Бридж”, Оливие Жиру може да бъде притеглен от Тотнъм. По-рано през трансферния прозорец интерес към френския деец имаше и от Интер.
Di Marzio | #Chelsea are negotiating with Napoli in an attempt to sign Dries Mertens. #CFC pic.twitter.com/mh1hepRuic
— The Blues (@TheBlues___) January 29, 2020 Ди Марцио прибавя, че “партенопеите” са си намерили нов нападател. Това е Андреа Петаня от СПАЛ 2013, който ще бъде закупен за 17+3 млн. евро, само че ще остане чартърен в сегашния си тим до края на акцията. По същия метод беше завършена и договорката за бранителя на Верона Амир Рахмани.
Andrea Petagna will undergo his Napoli medical tomorrow before rejoining SPAL on loan. (@scottotweet) pic.twitter.com/wh616106UX
— SSC Napli News (@SSCNapoliNews_) January 29, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР