Отборите на Челси и Манчестър Юнайтед се интересуват от десния

...
Отборите на Челси и Манчестър Юнайтед се интересуват от десния
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Челси влизат в битка за френски национал от Ланс

Отборите на Челси и Манчестър Юнайтед се интересуват от десния бек на Ланс Жонатан Клаус, твърди „ Evening Standard “. Бранителят се наслаждения на два отлични сезона и към този момент има четири мача за националния тим на Франция от началото на годината.

През предишния сезон той игра 37 пъти в Лига 1, като означи пет гола и направи 11 асистенции за клуба. Съобщава се, че Ланс е отхвърлил оферта от страна на Марсилия за 5 милиона евро плюс бонуси за 29-годишния Клаус, който ще навлезе в последната година от контракта си.

С положителните си изяви бранителят притегли вниманието както на „ алените дяволи “, по този начин и на лондончани, написа изданието. И двата клуба са на пазара за нов краен защитник. „ Сините “ са на път да се разделят с капитана си Сесар Аспиликуета, а новият управител на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг желае да откри заместител Аарън Уан-Бисака, на който може да не разчита през новия сезон.

Интерес към Клаус обаче с изключение на от двата британски гранда и Марсилия, има още от страна на Уулвърхемптън и Атлетико Мадрид. Счита се, че оферта от към 10 милиона евро ще бъде задоволителна, с цел да убеди френския клуб да се раздели с крайния си бранител.

Chelsea and Manchester United in fight over £8m defender Jonathan Clauss.

✍️
— Standard Sport (@standardsport)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР