Отборите на Челси и Барселона водят преговори за трансфера на

...
Отборите на Челси и Барселона водят преговори за трансфера на
Коментари Харесай

Челси иска да вземе Коутиньо само под наем

Отборите на Челси и Барселона водят договаряния за прехвърлянето на Филип Коутиньо, оповестява „ Diario Sport “. Според изданието „ сините “ желаят да вземат бразилеца чартърен, а от Барса пък упорстват за наложителна алтернатива за откупуване покупка, която да бъде включена в договорката.

В Байерн Мюнхен, където Коутиньо играе също чартърен сега, има опция да купи бразилския национал за 120 милиона евро в края на акцията, само че съгласно голям брой източници това няма да се случи.

Твърди се, че Барселона има предпочитание да продаде някогашната звезда на Ливърпул тази година, с цел да събере жизненоважни средства за нови попълнения, най-много за Неймар от ПСЖ и Лаутаро Мартинес от Интер.

Самият играчът има дребен интерес да се завърне в Интер или да се причисли към Пари Сен Жермен и вместо това желае да премине в отбор от Англия. Смята се, че Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Арсенал и даже Лестър Сити демонстрират интерес към Коутиньо, само че Челси изпреварва всички за момента.

Според информация на „ Mundo Deportivo “ предишния месец, „ каталунците “ са свалили желаната цена за плеймейкъра до 80 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР