Отборите на Брюж и Монако завършиха нарвно 1:1 в мача

...
Отборите на Брюж и Монако завършиха нарвно 1:1 в мача
Коментари Харесай

Брюж и Монако записаха първи точки, но и на практика се простиха с групите

Отборите на Брюж и Монако приключиха нарвно 1:1 в мача между тях от третия кръг на Групa “A” на Шампионската лига. По този метод двата отбора записаха първи точки в конкуренцията, само че и на процедура се простиха с огромна част от възможностите си за продължение напред, защото водачите в групата - Борусия (Дортмунд) и Атлетико Мадрид остават на пет точки и мач по-малко. Срещата бе дебют в евротурнирите за легендата на Франция Тиери Анри, който неотдавна пое монегаските.

Club Bruges 1-1 Monaco: Thierry Henry's Champions League debut as a manager ends in draw

Thierry Henry recorded his first point in European competition on Wednesday night as Monaco drew with Club Bruges.
https://t.co/JB0a8g4zTy
— Soccer_Tube (@SoccerTube2) October 24, 2018

Попаденията паднаха още преди почивката. Муса Сила откри резултата за гостите от Франция в 32-ата минута. Тогава нападателят получи пас от Александър Головин и съумя да прати топката около вратаря Карло Летика. Осем минути по-късно домакините изравниха. При едно центриране на Ханс Ванакен Уесли се извиси над отбраната и с глава направи 1:1.

През втората част и двата отбора имаха по няколко шанса да стигнат до триумфа, само че в последна сметка не съумяха да употребяват ситуациите си. В края на мача белгийците могат да съжаляват, че не се добраха до успеха, защото удар с глава мина на сантиметри около гредата.

Така двата отбора събраха по една точка в актива си и най-вероятно ще би трябвало да се съсредоточат в битката за третата позиция, която ще изпрати един от тях към Лига Европа. Лидерите Борусия и Атлетико наподобяват недостижими на първите две места. Шампионска Лига 3 кръг, сряда 24 октомври  Брюж 1:1краен резулат  Монако
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР