Отборите на Брайтън и Кристъл Палас не си вкараха гол

...
Отборите на Брайтън и Кристъл Палас не си вкараха гол
Коментари Харесай

Брайтън и Кристъл Палас не се победиха

Отборите на Брайтън и Кристъл Палас не си вкараха гол пред препълнените трибуни на “Фалмър Стейдиъм” в дуел от 14-ия кръг на Премиър лийг. Домакините от Брайтън бяха по-добрият тим на терена в огромна част от времето, само че не съумяха да основат чисти положения и като цяло 0:0 е обективен резултат.

Палас излезе в скица 4-4-1-1, като изневери на нормалната 4-3-3. Вилфред Заха играеше зад Кристиан Бентеке, като получи по-свободна роля, а Рубен Лофтус-Чийк действаше по дясното крило.

През първото полувреме най-сериозното състояние беше пред вратата на Брайтън, само че вратарят Матю Райън избави два следващи удара. Брайтън овладя самодейността и сътвори две положителни благоприятни условия, само че Дънк и Искиердо ги пропуснаха. На полувремето и двамата мениджъри не направиха промени. В 57-ата Дънк още веднъж се размина с разкриване на резултата, а Палас отвърна с удар отдалеко на Лофтус-Чийк.

Феновете на домакините подпалиха много пиротехника на трибуните, което затрудни видимостта. Постепенно и темпото спадна и в последна сметка двата отбора приключиха 0:0. Така Палас за първи път не позволи гол през сезона, само че не съумя да реализира втора поредна победа. Премиър лийг 14 кръг, вторник 28 ноември  Брайтън 21:45краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР