Отборите на "Ботев"/Враца/, които ще играят в елитните групи U15

...
Отборите на "Ботев"/Враца/, които ще играят в елитните групи U15
Коментари Харесай

Две чисти победи за юношеските формации на Ботев/Враца/ в София

Отборите на "Ботев "/Враца/, които ще играят в елитните групи U15 и U17, записаха две победи с по 2:0 над съответните възрастови групи на "Локомотив "/София/.
В първата среща U17 на Любен Любенов изиграха доста мъжки, даже кървясъл, конфликт с тима от „ Надежда “. Врачани поведиха с гол на Валентин Георгиев, а в края на срещата Иван Иванов оформи крайното 0:2. В единствената по-сериозна заплаха пред вратата на врачани бе отсъдена дузпа, която вратарят Денис Йонков избави. При един от здравите конфликти на терена човек от публиката е нахл на терена, с цел да търси пояснение от наш състезател. Последното е извънредно възмутително и най-вероятно това е последното ни посещение на "Локомотив "/Сф/ за другарски мач.
Лукан Луканов изведе U15 до нова победа в инспекциите – още веднъж 2:0 с голове на Георги Георгиев и Мирослав Маринов. В тима на съперика играха и момчета от по-големия набор 2003. Въпреки това врачани изрично бяха по-класния тим на терена и сътвориха куп положения пред вратата на „ железничарите “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР