Отборите на Ботев (Враца) и Локомотив (София) завършиха 1:1 в

...
Отборите на Ботев (Враца) и Локомотив (София) завършиха 1:1 в
Коментари Харесай

Локомотив Сф направи огромна крачка към оцеляването след равенство срещу Ботев

Отборите на Ботев (Враца) и Локомотив (София) приключиха 1:1 в мач сред два от тимовете, които се борят за своето оцеляване в българската Първа лига.

На стадион " Христо Ботев " във Враца момчетата на Иван Колев откриха резултата в 18-та минута, когато Октавио центрира в наказателното поле, а там над всички се извиси Димитър Митков и с глава преодоля стража на Ботев Красимир Костов за 1:0.

Четвърт час по-късно обаче домакините стигнаха до изравнителен гол посредством Диего Фераресо, който на собствен ред се разписа с глава след подаване на Мохамед Бентахар.

В оставащото време и двата тима имаха своите шансове да стигнат до трите точки, като най-чистият от тях се откри пред Митков при започване на втората част, само че ударът му от чиста позиция бе отразен с крайник от вратаря Костов и по този начин мачът приключи без победител.

Със извоюваната точка Локомотив (София) резервира преднината си от шест пред Ботев (Враца) и в случай че по-късно през днешния ден Царско село не завоюва против Пирин (Благоевград) на процедура това ще подсигурява оставането на " железничарите " в Първа лига и през идващия сезон.

За Ботев (Враца) пък единствената вяра остава присъединяване в плейофа за изпадане против четвъртия в крайното класиране на Втора лига, откакто към този момент врачани не могат да завършат по-напред от 13-та позиция.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР