Отборите на Ботев (Враца) и Етър ще се изправят един

...
Отборите на Ботев (Враца) и Етър ще се изправят един
Коментари Харесай

11-те на Ботев и Етър

Отборите на Ботев (Враца) и Етър ще се изправят един против различен през днешния ден в 21:00 часа на стадион “Огоста” в Монтана. Това е директен конфликт сред два от тимовете, които ще се борят за оцеляването си в елита през този сезон. Затова успеха през днешния ден ще е толкоз значима, тъй като ще даде психическо преимущество, а също така ще помогне на спечелилия да се отдалечи от рисковата зона най-малко за известно време.

Етър има единствено точка повече в актива си от врачани. Двата отбора са компактно един зад различен в класирането, като се намират надлежно на 11-ата и 12-ата позиция.

Новакът Ботев стартира сезона много мъчно с три следващи загуби. В предишния кръг обаче бе строшен каръка и отборът записа първи триумф на сметката си в гостуването на Септември (София) (2:1). Сега врачани се надяват да продъжлат във възходяща линия и да прибавят нови три точки в актива си.

В същото време Етър е колеблим в изявите си. Възпитаниците на Красимир Балъков имат една победа, едно тъждество и две загуби досега. Ботев обаче наподобява като много реализуем противник и това дава вяра на великотърновци да си тръгнат с трите точки от днешния дуел.

Първа професионална лига, 5 кръг:

БОТЕВ (ВРАЦА) - ЕТЪР

БОТЕВ (ВРАЦА): 33. Костов, 11. Васев, 58. Фиданин, 30. Домовчийски, 37. Керчев, 71. Стоев, 19. Михайлов, 88. Апостолов, 26. Иванов, 10. Атанасов, 17. Георгиев

ЕТЪР: 1. Иванов, 25. Стоянов, 3. Артюнин, 14. Скерлев, 30. Атанасов, 5. Сърмов, 22. Колев, 8. Руменов, 88. Боджадж, 11. Младенов, 99. Варела

Стадион:
“Огоста”, Монтана
Съдия: Волен Чинков

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Първа лига 5 кръг, събота 18 август  Ботев (Враца) 0:0предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР