Отборите на Ботев Враца и Черно море откриват 5-ия кръг

...
Отборите на Ботев Враца и Черно море откриват 5-ия кръг
Коментари Харесай

Ботев Вр и Черно море дават старт на новия кръг

Отборите на Ботев Враца и Черно море откриват 5-ия кръг в efbet Лига. Двубоят е през днешния ден от 18 часа на стадион „ Христо Ботев”. Главен рефер на срещата е Петър Костадинов.

Сблъсъкът сред Ботев и Черно море може да наблюдавате в директно предаване по NOVA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В GONG.BG пък ще проследим развиването на мача минута по минута.

След изиграването на четири кръга от началото на акцията, отборът на Сашо Ангелов съумя да запише единствено една единствена победа и записва три загуби. От своя страна гостите от Варна се показват повече от сполучливо и към този миг заемат трето място, незабавно след водачите Левски и Лудогорец.

Ангел Лясков няма да бъде разполагаем на домакините поради контузия. Филип Ждерич пък е осъден и също ще пропусне домакинския дуел с Черно море. След изтърпяване на глоба в групата на домакините се завръща Илия Миланов.

Отборът на Ботев Враца ще търси първи точки вкъщи през този сезон. До този миг врачани записаха две загуби пред своите почитатели от Берое и Локомотив Пловдив

В лагера на Черно море имат проблеми с контузени състезатели. Цели трима са със здравословни и това са Илиан Илиев – младши, Лъчезар Йорданов и Дани Кики. В същото време в групата на гостите попадна синът на Вили Вуцов – Петър. Вратарят Миодраг Митрович възобнови тренировки и също ще бъде разполагаем на Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР