Отборите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София се изправят тази вечер

...
Отборите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София се изправят тази вечер
Коментари Харесай

ЦСКА-София с шанс за реванш срещу Ботев

Отборите на Ботев (Пловдив) и ЦСКА-София се изправят довечера от 21,00 часа на стадиона в Коматево в първи полуфинален конфликт за Купата на България. Реваншът ще е след две седмици на " Българска войска ". Двата отбора се изправиха в тази на конкуренцията и преди година, когато след двата мача ликува Ботев.

В другия полуфинал нощес настоящият притежател на трофея Локомотив направи огромна крачка към финала, откакто победи Левски нощес с 2:0 на " Лаута ".
Двубоят довечера е доста значим и за двата тима, които ще се опитат да запазят шансове за трофей през сезона.

Домакините са потвърден турнирен войник в последните години и разполагат в състава си с опитни футболисти. Очаква се треньорът Фепапио Спасов да заложи на стартов състав с 10 българи, като единственият чужденец ще е десният бек Джонатан. В групата на Ботев след травма се завърна Лазар Марин, който ще стартира от скамейката.

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич няма да разчита на санкции Рубен Пинто. Вместо него в средата на терена се чака да стартира Антов, а до капитана Занев в защитата да играе Гълъбов.

По крилата най-вероятно ще работят Кери и Евандро. Централният нападател Али Соу още веднъж ще получи доверие на треньора макар пропуските си против Витоша Бистрица, в това число и от бялата точка. Алтернатива на Соу е Ахмедов, само че той е по-малко сработен с отбора.

На дуела ще участват 1105 фенове, а основен арбитър ще бъде Николай Йорданов. Любопитното е, че той управлява първия полуфинал и преди година, когато Ботев завоюва с 3:2 в Коматево.
Вероятни сформира:
Ботев Пловдив: Георгиев, Джонатан, Бандаловски, Работов, Филипов, Балтанов, Терзиев, Шопов, Неделев, Тонев, Вутов.
ЦСКА-София: Бусато, Мазику, Занев, Гълъбов, Турицов, Малинов, Антов, Евандро, Белтраме, Кери, Соу.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР