Отборите на Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид играят при резултат

...
Отборите на Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид играят при резултат
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид 1:0, Бранд октри

Отборите на Борусия Дортмунд и Атлетико Мадрид играят при резултат 1:0 във втори четвъртфинален конфликт от Шампионска лига. В първия мач Атлетико записа победа с 2:1 и в този момент ще брани нежния си задатък на „ Сигнал Идуна Парк ”. Реваншът започва в 22:00 часа и на Gong.bg ще проследим най-интересните моменти от него.

Oще в 3-ата минута Марсел Забитцер получи страховит късмет да вкара, откакто Адейеми проби чудесно в наказателното и откри австриеца. След това Забитцер стреля от близко, само че бранител на " дюшекчиите " се хвърли на шпагат и блокира удара на съперника.

Само минута след това чудесна опция се откри и пред Алваро Мората. Нападателят на гостите бе изведен очи в очи с Кобел и се опита да копне топката около него, само че вместо това я прати настрана от вратата.

В 15-ата минута Фюлкруг засече центриране и стреля с глава. Топката рикошира от Молина и излезе в корнер. Две минути по-късно Бранд прати положително центриране към Забитцер на бялата точка, той не съумя да нанесе удар, само че кълбото стигна до свободния Адейеми, който незабавно шутира. Стражът на испанския отбор обаче мазета.

Марсел Забитцер опита късмеа си с изстрел от сериозна отдалеченост в 27-ата минута. Изпълнението му не бе тъкмо и топката прелетя високо над напречната греда.

Борусия Дортмунд продължи да управлява играта и в 34-ата минута справедливо стигна до гол. Хумелс пусна дълъг пас към Юлиан Бранд, който съумя да поеме в наказателното на Атлетико Мадрид, след което шутира, а топката мина под тялото на Ян Облак, който можеше и да се намеси по-добре.

LIVE / 1:0 (общ резултат 2:2)

1:0 Юлиан Бранд 34'

Съставите на двата тима:

Борусия Дортмунд: 1. Кобел, 26. Риерсон, 15. Хумелс, 4. Шлотербек, 22. Маатсен, 20. Забицер, 23. Джан, 27. Адейеми, 19. Бранд, 10. Санчо, 14. Фюлкруг

Старши треньор: Един Терзич

Атлетико Мадрид: 13. Облак, 3. Аспиликуета, 22. Ермосо, 2. Хименес, 20. Витсел, 16. Молина, 14. Йоренте, 6. Коке, 5. Де Пол, 7. Гризман, 19. Мората

Старши треньор: Диего Симеоне
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР