Отборите на Блекбърн Роувърс и Хъдърсфийлд Таун завършиха наравно при

...
Отборите на Блекбърн Роувърс и Хъдърсфийлд Таун завършиха наравно при
Коментари Харесай

Блекбърн и Хъдърсфийлд поделиха точките в голово шоу

Отборите на Блекбърн Роувърс и Хъдърсфийлд Таун приключиха наедно при резултата 2:2 в дуел от 12-тия кръг на Чемпиъншип. Карлан Грант откри за гостите от дузпа в 13-ата минута, само че още до полувремето Блекбърн обърнаха посредством Люис Холтби в 20-ата и Брадли Дак в 33-ата минута. Вси отново точката за „ териерите “ донесе Жуниньо Бакуна в 63-ата минута.

В 11-ата минута гостите поведоха. Адама Диакаби беше съборен в наказателното поле от Елиът Бенет и съдията отсъди дузпа. Зад топката застана Карлан Грант, който означи за 1:0.

В 20-ата минута Блекбърн изравниха. Томи Елфик сбърка при изнасянето на топката, Брадли Джонсън лиши и пусна за Брадли Дак. Звездата на отбора бързо подаде на Люис Холтби, който от близко не сбърка – 1:1.

До полувремето домакините даже обърнаха резултата. В 33-ата минута след хубава композиция пред наказателното поле на гостите Брадли Дак приключи офанзивата с прекрасен удар, който не остави шавсове на Криситан Уолтон – 2:1.

„ Териерите “ стигнаха до изравняването в 63-ата минута. След дълго дебнене пред наказателното поле на Камил Грабара, Жуниньо Бакуна получи топката и с малко доза шанс мина през отбраната на домакините и означи за крайното 2:2.

С тази точка Блекбърн събира актив от 15 точки и са на 14-ата позиция. Хъдърсфийлд са 21-ви с девет точки. В идващия кръг Блекбърн гостува Бирмингам Сити, до момента в който „ териерите “ одобряват Мидълзбро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР