Отборите на БК ЦСКА и БК Черно море ще се

...
Отборите на БК ЦСКА и БК Черно море ще се
Коментари Харесай

БК ЦСКА излиза като фаворит срещу БК Черно море в НБЛ

Отборите на БК ЦСКА и БК Черно море ще се изправят един против различен в мач от 10-ия кръг на Националната баскетболна лига. Срещата е с начален час 19:00 и може да я наблюдавате онлайн по MAX Sport 2.

Домакините от София имат едвам една победа в последните си пет срещи, само че като домакини са записали два триумфа и две провали. " Червените " ще разчитат най-много на центъра от Бахамски острови Зейн Ноулс, който е главен изпълнител на отбора, отбелязвайки най-малко по 12 точки във всеки от последните си пет мача. ЦСКА се бори за присъединяване в плейофите на НБЛ и това е добър късмет за него да успее да се отскубне от преследвачите си.

Черно море е в ужасяваща форма като посетител, като тимът няма победа през сегашния и миналия сезон. Именно това го прави да изглежда като новобранец в тази среща. Положителното при " моряците " е, че през предходната акция имаха едвам един триумф, а към този момент за 8 срещи през този сезон са натрупали три победи. Най-силното оръжие на Черно море несъмнено е Михаил Молдов, който в ролята си на шутинг гард постоянно се трансформира и в най-резултатен за тима си.

Срещата дава обещание да е извънредно забавна, като очакванията на Черно море за триумф за пръв път от две години насам каго посетител в лигата, минават през сложното затруднение ЦСКА.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР