Отборите на Берое и Локомотив Пловдив откриват днес от 17,30

...
Отборите на Берое и Локомотив Пловдив откриват днес от 17,30
Коментари Харесай

Берое и Локо откриват кръга в efbet Лига

Отборите на Берое и Локомотив Пловдив откриват през днешния ден от 17,30 часа в Стара Загора 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е с голям залог и за двата отбора. Заралии ще се опитат да отмъстят на Локо за тежката загуба с 0:3 в Пловдив през есента.
Берое влезе в топ 6 и ще се опита да се утвърди с нов триумф през днешния ден. Пловдивчани пък имат късмет да изместят Левски от второто място, което сега разделят със “сините” с еднакъв брой точки - 45. Заралии започнаха доста мощно пролетния полусезон, като записаха две победи над Етър и Витоша Бистрица. Треньорът Димитър Димитров - Херо укрепи състава с осем нови играчи през зимната пауза. Той ще заложи на нормалната схма 3-5-2, като се чака да направи една смяна в стартовия състав. На мястото на Иван Минчев в игра ще влезе Ибрахима Конте. Другата въпросителна е дали на мястото на Александър Цветков, който игра за националния тим през седмицата, ще стартира Октавио. В състава на Локомотив след наказване се завръща Момчил Цветанов, само че той може е да почне от пейката. Контузеният вратар Мартин Луков ще бъде сменен от опитния Илко Пиргов. Пловдивските “железничари” са в серия от пет мача за шампионата без загуба, като за последно изгубиха от Лудогорец през ноември м.г. Берое има 31 победи над Локомотив в историята на срещите посред им в елита, равенствата са 17, а успехите в сметката на “смърфовете” са 43. Головата разлика е 153:107 в интерес на Локо. Срещите в Стара Загора са 45, където Берое има 24 победи, 9 равенства и 12 загуби.

Вероятни сформира: Берое: Перниш, Ангелов, Мезаг, Туба, Фуртадо, Октавио, Конте, Макута, Стоянов, Фол, Камбуров. Локомотив Пд: Пиргов, Малембана,Мосоеро, Акиниеми, Томашевич, Салинас, Алмейда, Умарбаев, Карагарен, Аралица, Д. Илиев. ГЛЕДАЙТЕ ТУК Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР