Отборите на Берое и Ботев Враца играят при резултат 2:1

...
Отборите на Берое и Ботев Враца играят при резултат 2:1
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Берое - Ботев Враца 2:1, много спорна дузпа за домакините

Отборите на Берое и Ботев Враца играят при резултат 2:1 в финален мач от 1-ия кръг на efbet Лига. Жан Пиер Да Силва съумя да простреля Караджов в 9-а минута. Стив Траоре изравни в 21-та минута с отлично попадения от към 20 метра. В 77-а минута Абубакар Тунгара означи след доста съмнителна дузпа, отсъдена от основния арбитър.

Гостите стартираха малко по-добре мача и стигнаха до попадение още в 9-а минута. След изритана напред топка от Костов и извоювана висока топка от Перея, Жан Да Силва съумя се възползва от неприятна неточност на Спас Георгиев и да преодолее Иван Караджов за 1:0.



Отговорът обаче на заралии не закъсня, откакто резултатът беше подравнен със ужасно попадение в 21-а минута. След извеждащ пас към новото попълнение Стив Траоре, той съумя да овладее и да откри горния ъгъл на вратата на Костов за 1:1.



В 39-а минута домакините изпуснаха късмет да поведат. След композиция отляво Тунрага откри деветката Луизиньо, чийто удар обаче разтресе лявата греда на вратата на Краси Костов.

В първите секунди на втората част Браян Переа затрудни Караджов от дребен ъгъл, само че стража се намеси добре. След това обаче Берое още веднъж пое самодейността, без обаче да основава чак толкоз чисти шансове.

В 66-та минута със страхотна изява в защита се регистрира на Браян Переа, който почисти доста подло центриране на Симеон Мечев.

В 77-а минута, въпреки всичко, домакините стигнаха до цялостния поврат. След доста противоречиво решение на основния арбитър за нарушаване на Меси Назер против Тунгара, точно пострадалият застана зад топката и вкара за 2:1.

Берое - Ботев Враца 2:1

0:1 - Жан да Силва (9)

1:1 - Стив Траоре (21)

2:1 - Абубакар Тунгара (77)

Ето и съставите:

Берое : Караджов, Мартинс, Д.Пиргов, Динков, Николаев, Юсеин, Мечев, Мартинс, Тунгара, Траоре, Луизиньо, Георгиев'

Ботев Враца: Кр. Костов, Кавдански, Фелипе, Фераресо, Ивайлов, Да Силва, Д.Генов, Атанасов, Мендоса, Переа, Атанасов;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР