Отборите на Барселона и Бетис излизат на “Камп Ноу в

...
Отборите на Барселона и Бетис излизат на “Камп Ноу в
Коментари Харесай

Барселона - Бетис

Отборите на Барселона и Бетис излизат на “Камп Ноу ” в среща от 32-рия кръг на Ла Лига. Двубоят стартира в 22:00 часа.

По-рано през седмицата отборът на Чави разочарова след проваляне с 1:2 от Райо Валекано. Независимо от това той е водач и е наподобява сигурен първенец.

Наставникът залага на Андреас Кристенсен като титуляр. Заради травма датският бранител не е играл от 19 март насам. Друг футболист с проблеми до момента - Усман Дембеле, който към този момент е възобновен, е измежду запасите. Педри и Гави стартират дружно от първата минута.

Бетис се бори за присъединяване в евротурнирите и преди този мач е на шеста позиция. Тимът излиза без Набил Фекир и Борха Иглесиас, които са контузени. Бразилецът Вилиан Жозе е на върха на офанзивата в състава на Мануел Пелегрини.

Това е трети конфликт сред “блаугранас ” и севилци от началото на годината. В предходните два Барса завоюва - първо с дузпи в полуфиналите за Суперкупата на Испания и след това с 2:1 като посетител за състезание.

Съставите: 
БАРСЕЛОНА : Тер Стеге, Кунде, Араухо, Кристенсен, Балде, Бускетс, Де Йонг, Педри, Гави, Рафиня, Левандовски 
БЕТИС : Силва, Монтоя, Пецела, Фелипе, Миранда, Родригес, Карвальо, Енрике, Айосе, Каналес, Вилиан

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР