Отборите на Апоел (Беер Шева) и Лудогорец се изправят един

...
Отборите на Апоел (Беер Шева) и Лудогорец се изправят един
Коментари Харесай

Апоел срещу Лудогорец

Отборите на Апоел (Беер Шева) и Лудогорец се изправят един против различен в първи дуел от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. Мачът е на стадион, който се намира в полупустинна околност. /sporta.bg/

Битката е от извънредно значение за европейските упоритости на разградчани, които привикнаха да играят в групите на най-престижната конкуренция. Ако отстранят евреите, то това ще бъде 10-ти европейски " скалп " във визитката на клуба.

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев най-вероятно ще заложи на състава от реванша с Жалгирис в предходния кръг. Тогава на върха на офанзивата действаше румънския голмайстор Клаудиу Кешеру, който вкара два гола за успеха с 4:1. Румънският голаджия получи отмора за мача от вътрешния шампионат и е със свежи сили. Марселиньо ще работи на нормалната си позиция, а по крилата ще връхлитат Вандерсон отдясно и Кафу отляво.

В средата на терена ще работят нормалните обвинени Светослав Дяков и Анисе, считат сътрудниците от Топспорт. Лукас Саша ще е десен бек, а двойката централни бранители ще е Моци и Пластун. На вратата ще застане още веднъж аржентинеца Браун, който сподели висока класа в дербито против ЦСКА.

Аут от състава на домакините са звездите Бен Сахар и Исаак Куенка, които може да пропуснат и реванша.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР