Отборите на Англия и Колумбия ще се изправят един срещу

...
Отборите на Англия и Колумбия ще се изправят един срещу
Коментари Харесай

Англия и Колумбия в битка за последното място на четвъртфиналите

Отборите на Англия и Колумбия ще се изправят един против различен на следващия ден вечер, с цел да дефинират последния четвъртфиналист на Световното състезание по футбол в Русия.

Англичаните преследват първо класиране измежду най-хубавите осем в света от 12 години насам, до момента в който южноамериканският отбор ще се опита да повтори мощното си показване от Мондиала в Бразилия преди четири години, когато бе отхвърлен от домакините точно на четвъртфинал.

Единственият мач сред двата отбора на Световно състезание до този миг приключва с победа за Англия с 2:0 в груповата фаза на шампионата през 1998 година, като „ трите лъва “ записват победа с 3:2 и в другарски мач през 2005 година.

Англичаните могат да разчитат на своя голмайстор Хари Кейн, който означи пет гола в първите си два мача, след което получи отмора против Белгия. За Колумбия огромният въпрос е дали голмайсторът от Мондиал 2014 Хамес Родригес ще бъде подготвен да стартира дуела, откакто напусна наложително терена по време на успеха над Сенегал. Хамес е малтретиран от травма през цялото време на шампионата и наподобява по-вероятно да остане на аварийна пейка, най-малко при започване на срещата.

" Предстои ни доста сложен мач. Ние имаме огромен почит към Колумбия, а знаем, че ще се радват и на огромна поддръжка от трибуните. Но ние сме уверени в нашите сили. За Англия това е най-важният мач в последното десетилетие и настроението в тима е чудесно. Искаме да напишем ярка страница в историята на британския футбол. Всички споделят, че разчитаме напълно на Хари Кейн, само че това не е правилно и всеки в тима има своето значимо място. Дори и мачът да стигне до дузпи, ние сме подготвени за такова развиване ", съобщи нощес селекционерът Гарет Саутгейт.

Двубоят сред Англия и Колумбия стартира в 21:00 часа българско време на стадион „ Спартак “ в Москва.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР