Отборите на Англия и Франция играят при 0:0 в четвъртфинален

...
Отборите на Англия и Франция играят при 0:0 в четвъртфинален
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Англия - Франция 0:0

Отборите на Англия и Франция играят при 0:0 в четвъртфинален дуел от Мондиал 2022.

Мегасблъсъкът сред „ трите лъва ” и „ петлите ” стартира в 21:00 часа и може да го наблюдавате НА ЖИВО с КАРТИНА в Gong.bg -.

Двубоят на стадион „ Ал Бейт ”е управителен от Уилтон Сампайо.

Победителят от днешния мач ще срещне на полуфиналите в шампионата спечелилия от другата двойка в този поток – Мароко – Португалия.

На осминафиналите и двата отбора реализираха солидни победи. Англия се наложи с 3:0 над Сенегал, до момента в който тимът на Дидие Дешан с лекост преодоля Полша след триумф с 3:1. Безпорно огромният кос за французите се споделя Килиан Мбапе, който е в отлична форма. Оливие Жиру също е на висота, като в предишния мач нападателят се трансформира в изпълнител номер 1 в историята на Франция.

Добрата вест за селекционера на Англия – Гарет Саутгейт, е завръщането в групата на крилото Рахийм Стърлинг. Той бе в Лондон през последните няколко дни поради фамилни проблеми, само че от през вчерашния ден е в Катар и даже води занятие с главната група. Не е изключено Стърлинг да вземе присъединяване в срещата, макар че има единствено една подготовка.

LIVE / Англия - Франция 0:0

Англия:  Джордан Пикфорд, Кайл Уокър, Хари Магуайър, Джон Стоунс, Люк Шоу, Джордан Хендерсън, Деклан Райс, Джуд Белингам, Букайо Сака, Хари Кейн, Фил Фодън

Селекционер: Гарет Саутгейт

Your to face France!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР