Отборът, в който бившият национален вратар Здравко Здравков ще продължи

...
Отборът, в който бившият национален вратар Здравко Здравков ще продължи
Коментари Харесай

Здравков подписа с третия в Китай

Отборът, в който някогашният народен вратар Здравко Здравков ще продължи кариерата си като треньор, е Гуейчжоу Хънфън. Тимът е приключил на трето място в китайската Първа лига през предходната година.

Договорът на 49-годишния софиянец е за една година с алтернатива да бъде продължен за още една. Преди две седмици от досегашния му клуб Лудогорец оповестиха, че Фози напуща първенците и ще продължи работата си в Китай. Снощи пък всички формалности бяха конкретизирани и Здравков след Нова година ще се причисли към подготовката на новия си тим.

Това е втори интервал за някогашния пазач в Китай, откакто от 2016 до 2018 година беше в Ханчджоу Грийнтаун и като треньор на вратарите, и като старши треньор. Работата му даде отлични резултати, откакто вратарят на Ханчжоу влезе в националния отбор на Китай при селекционера Марчело Липи. Гуейчжоу Хънфън остана на две точки от промоцията за Суперлигата, където се класираха Цъндао и Шъдзяджуан. Амбицията е през новото състезание да съумеят да се класират при най-хубавите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР