Отборът по морски многобой на АЕЦ „Козлодуй“ се представя до

...
Отборът по морски многобой на АЕЦ „Козлодуй“ се представя до
Коментари Харесай

Добро представяне за гребците от АЕЦ „Козлодуй“ във Варна /снимки/

Отборът по морски многобой на АЕЦ „ Козлодуй “ се показва досега почтено на провеждащата се в Варна Спартакиада по морски спортове.
През първия спортен ден гребците от Козлодуй се впуснаха в една гонка гребане и две гонки по ветроходство. В гребането те финишира на второ място от общо девет тима, като се подредиха след състава от Висшето военноморско учебно заведение.
В двете гонките по ветроходството гребците от Козлодуй приключиха на трето място. Днес е вторият ден от надпреварата, като в 8:30 часа се организира вторият старт от гонка гребане, като този път гребците се показаха още по-силно, завършвайки първи.
„ Взехме дистанцията от 1 морска благия /2 километъра/ за 12 минути и 9 секунди, което е чудесно време за гонка гребане “, добави един гребците Борислав Евгениев. От 13:00 часа следва третия старт по ветроходство, а при положителни атмосферни условия, по късно денем, ще се организира и четвърта гонка по ветроходство.
Утре пред тима на АЕЦ „ Козлодуй “, следва трета и вероятно четвърта гонка гребане, пета гонка ветроходство и мятане на хвъргало. Спартакиадата стартира на 5 август и ще приключи на 9 август. Това е десето присъединяване за тима по морски многобой, като досега те имат 7 първи места и 2 втори.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР