Отборът Пирин (Разлог) претърпя загуба от Добруджа 07 (Добрич) с

...
Отборът Пирин (Разлог) претърпя загуба от Добруджа 07 (Добрич) с
Коментари Харесай

Миро Живков: Добруджа си заслужи победата

Отборът Пирин (Разлог) претърпя загуба от Добруджа 07 (Добрич) с 0:3 гейма в мач от 10-ия кръг на Суперлигата на България, игран нощес в зала " Добротица ". Поражението е второ подред за момчетата на Мирослав Живков, а ето какво сподели той след срещата:

" Добруджа си заслужи успеха в този мач. Имаха по-стабилен сервис, играха доста по-силно като сайдаут, на контраатка съвсем не позволиха неточност. Играха по-класно като тим ".

" Пречупихме се в основни моменти в първия гейм, бяхме равностойни. Това ни тежи този сезон - вземаме самодейността, имаме преднина, по-късно изпитваме компликации в организацията на офанзива и това би трябвало да бъде усъвършенствано. Опитахме се да се борим, само че техният сервис бе по-силен, играха по-добре от нас в офанзива и справедливо победиха ", сподели още експертът.

" Волейболистите на Добруджа изпълняваха по-постоянен сервис, изключително в първия гейм. Посрещахме по-добре, само че не успяхме да организираме нашите офанзиви. Реално видяно, офанзивата ни беше проблем. Светослав Арнаудов е умел играч, който владее всички детайли от играта, не е там главният проблем ".

" След 20-та точка не издържахме. Очаквам доста повече от опитните играчи, считам, че като време, ще го дадат. Определено тези моменти са тежки, би трябвало по най-бързия метод да намерим решение на казуса ", приключи Живков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР