Отборът откри новия сезон с първи мач срещу футболистите на

...
Отборът откри новия сезон с първи мач срещу футболистите на
Коментари Харесай

Благодарност: ФК „Камено” подари купата си на кмета Жельо Вардунски

Отборът откри новия сезон с първи мач против футболистите на ФК „ Царево ”

Футболният „ Камено ” даде старт на сезона в окръжна „ А ” група. Играчите освен излязоха на терена за пръв път за сезона, само че и в действителност мачът им против ФК „ Царево ” е напълно първият от окръжната купа. Миналия сезон, който завърши по-рано през годината, приключи с извънреден триумф за момчетата от ФК „ Камено ”, които през днешния ден на стадиона в града изрекоха благодарността си към кмета на община Жельо Вардунски, който ги поддържа от първия ден.

Те му връчиха своята завоювана с старания и умения купа, която завоюваха, откакто станаха първи в класирането през май, когато завърши пролетния сезон.

„ Искаме постоянно да сме фактор в „ А ” окръжна група, зад вас сме в този момент и постоянно ще бъдем. Правим всичко, каквото е по силите ни да ви осигурим най-хубавата материална база. Въпреки че не ни разрешиха да участваме в квалификациите за по-горна група, тази година отново ще преследваме челните позиции, тъй като вие можете и ще го докажете. Благодаря ви и триумф ”, сподели кметът на община Камено Жельо Вардунски, чиято администрация поддържа футбола и спорта като цяло. А ФК „ Камено ” фактически заслужава, тъй като жъне триумф след триумф.

През последните години, с поддръжката на Вардунски и Общината, бяха обезпечени средства за монтирането на напълно нова поливна система на стадиона, с която настилката се поддържа в оптимално положение. Изградени са и съвременни съблекални, а процесът по модернизацията на стадиона като цяло продължава и в този момент.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР