Отборът от националната баскетболна асоциация Бостън продължи договора на Ал

...
Отборът от националната баскетболна асоциация Бостън продължи договора на Ал
Коментари Харесай

Официално: Бостън продължи договора на Хорфорд

Отборът от националната баскетболна асоциация Бостън продължи контракта на Ал Хорфорд за още два сезона. Контрактът е на обща стойност 20 милиона $, заяви АП.

36-годишният деец от Доминиканската република стартира втория сезон от втория си интервал в състава на „ келтите “, откакто преди този момент игра за отбора от 2016-а до 2019-а година.

„ Бостън се трансформира в дом за мен и фамилията ми. Аз и съотборниците ми ще продължим да се борим за спечелването на 18-ата купа за Бостън “, разяснява нападателят.

EXTENDED ✅
— Boston Celtics (@celtics)
В предходната акция Хорфорд беше с основна роля за класирането на отбора на финала за трофея в лигата за първи път след 2010-а година.

„ Ал е доста значима фигура в вашия състав. Той има изключителна качества и има умеенето да заразява с възторг всички към себе си. Той е предан експерт и всекидневен образец по какъв начин би трябвало да се работи, с цел да се печелят огромните мачове в НБА “, съобщи президентът на клуба по баскетболните интервенции Брад Стивънс.

Хорфорд, петкратен участник в Мача на звездите, има 968 мача за 16 сезона в лигата със междинни индикатори от 13,6 точки, 8,1 битки, 3,3 асистенции и 51,5 % сполучлива пукотевица от полето. Той е един от едвам четиримата настоящи баскетболисти с най-малко 13000 точки, 7500 битки и 3000 асистенции в НБА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР