Отборът от Формула 1- Sauber, ще бъде преименуван като Stake

...
Отборът от Формула 1- Sauber, ще бъде преименуван като Stake
Коментари Харесай

Ясно е най-новото име на отбор от Формула 1

Отборът от Формула 1- Sauber, ще бъде преименуван като Stake F1 Team Kick Sauber за идващия сезон на Формула 1 през 2024 година Това се случва след напускането на главния им спонсор - Алфа Ромео.

Швейцарският тим ще работи под това име през идващите два сезона, преди да се преименува на Ауди през 2026 година, когато стане фабричен екип на немския производител.

Stake се причисли към Sauber като взаимен сътрудник за 2023 година През предходната година преносимите задни крила на болидите също бяха брандирани с логото на тази компания.

От Sauber също оповестиха, че стрийминг платформата Kick е придобила правата за именуване на шасито на колата от идната година, която ще бъде известна като KICK Sauber C44.
Партньорството на Alfa Romeo със Sauber стартира през 2017 година

„ Sauber постоянно е бил обвързван с нововъведенията, разчупвайки шаблона. “, сподели представителят на екипа - Алесандро Алуни Брави.

„ Партньорството с Kick.com е най-новата и смела демонстрация на философията, която ни движи. Kick.com предефинира метода, по който се прави стрийминг онлайн и те ще възприемат същия метод в света на Формула 1.

С Kick.com нашата цел е да създадем идната стъпка в намирането на нови и новаторски способи да се доближим до нашите почитатели. “

Sauber приключи на девето място в шампионата при конструкторите през 2023 година, три места по-надолу по отношение на края на предходната акция.

Валтери Ботас и Джоу Гуаню ще продължат да са титулрните водачи за идната акция, като договорите на двамата изтичат в края на сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР