Отборът на Уелс надви Унгария с 2:0 и се класира

...
Отборът на Уелс надви Унгария с 2:0 и се класира
Коментари Харесай

Рамзи удари рамо на България и прати Уелс на еврофиналите

Отборът на Уелс надделя Унгария с 2:0 и се класира на еврофиналите дидното лято. Аарън Рамзи откри за домакините в 15-ата минута, а в 47-ата удвои. Домакините в днешната среща изиграха един грамотно пострен тактически мач, в който не оставиха съвсем никакви шансове на съперниците си и контролиха срещата през всичките 90 минути. Унгарците бяха безидейни в атакуващ проект и насочиха едвам два точни удара по посока на вратата на Хенеси. Така Уелс завоюва едвам третото си класиране за огромен футболен конгрес след 1958 и 2016 година.

В другата среща от група Е на евроквалификациите Словакия победи без напрежение с 2:0 Азербайджан след голове на Роберт Боженик в 19-ата и на Марек Хамшик в 86-ата минута.

За българския народен тим нещата пък се подредиха по най-хубавия метод, тъй като след класиреното на Уелс на Евро 2020, ние сме е с действителен късмет да сме домакини и в първия, а при триумф и във втория дуел от идните през март 2020 година борби за класиране на европейското състезание през Лигата на нациите.

YEEEESSSSSS |
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР