Отборът на Манчестър Юнайтед успя да надвие с 1:0 Партизан

...
Отборът на Манчестър Юнайтед успя да надвие с 1:0 Партизан
Коментари Харесай

Юнайтед надхитри Партизан и присвои трите точки след неубедително представяне

Отборът на Манчестър Юнайтед съумя да надвие с 1:0 Партизан в домашен дуел от груповата фаза на Лига Европа. Единственото попадение на "Олд Трафорд " падна в края на първата част и бе дело на Антони Марсиал, който бе прецизен от дузпа.

И двата отбора влязоха внимателно в срещата. Първата по-сериозна опция бе в 16-ата минута, когато Хуан Мата извърши свободен удар, след който Скот Мактоминей опита мощен удар с глава, само че топката мина тъкмо около лявата греда.

Играчите на Манчестър Юнайтед запазваха притежанието на топката и не оставяха опция за съперниковите играчи да пресекат топката.

В 30-ата минута капитанът на "червените дяволи " - Хари Магуайър извърши недодялан шпагат, което накара съдията Хавиер Фернандес да отсъди свободен удар за Партизан. Бибрас Начо извърши наказателния удар, само че центрирането бе изчистено и не докара до сериозна заплаха.

В 38-ата минута Джеси Лингард можеше да изведе тима си напред в резултата, откакто нанесе мощен удар от границата на наказателното поле, само че шансът не бе на негова страна и топката се отби в дясната греда.

Минути по-късно Партизан също имаше малшанса да нацели гредата, откакто Умар Садик пропиля обещаващ късмет за тима си. Той опита удар от приблизително разстояние, само че топката се удари в дясната греда на вратата.

В 42-ата минута Неманя Милетич извърши извънредно жестоко нарушаване, за което Хавиер Фернандес отсъди дузпа. Антони Марсиал се нагърби с осъществяването от бялата точка, само че се оправи с напрежението и пращайки топката в долния ляв ъгъл, направи резултата 1:0 за Юнайтед.

В началото на втората част Сейдуба Сума се промъкна на дрибъл до границата на наказателното поле и шутира ниско към вратата на Серхио Ромеро, само че той се оправи ослепително и избави удара.

В 74-ата минута Умар Садик овладя подаване и съумя да се измъкне от бранителя, след което шутира от приблизително разстояние, само че топката се отклони на сантиметри настрана от лявата греда.

Десет минути по-късно Такума Асано скочи за удар с глава и прати топката в задачата, само че вратарят се намеси чудесно.

Така Манчестър Юнайтед излезе на първа позиция в класирането на своята група L с актив от 7 точки, а Партизан е трети с 4 пункта след три изиграни дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР