Отборът на Юветнтус постигна комфортна победа с 3:1 при домакинството

...
Отборът на Юветнтус постигна комфортна победа с 3:1 при домакинството
Коментари Харесай

Юве ошамари Рома и за купата, Роналдо просто няма спирка

Отборът на Юветнтус реализира удобна победа с 3:1 при семейството на Рома в дуел от четвъртфиналите на Купата на Италия. Головете за "бианконерите " бяха дело на Кристиано Роналдо, Родриго Бентанкур и Леонардо Бонучи. За Рома почетното попадение пристигна след автогол на Джанлуиджи Буфон.

След постепенно начало на срещата момчетата на Маурицио Сари за нула време съумяха да отбележат три безответни попадение до края на първото полувреме. В 26-та минута Гонсало Игуаин откри Роналдо на левия фланг, който напредна със независим рейт и от извънредно дребен ъгъл простреля Пау Лопес за 1:0.

Дванадесет минути по-късно резултатът беше подсилен. След нова бърза контраофанзива на Юве Дъглас Коща откри Бентанкур в наказателното поле, който някак съумя да насочи удар под натиска на 3-ма съперници, който с доза шанс влетя в десния ъгъл на вратата на Лопес за повторно.

Във втората минута на добавеното време резултатът към този момент беше типичен. Дъглас Коща центрира след късо разигран корнер, а на точното място беше главата на Леонардо Бонучи, който не остави шансове за испанския пазач на гостите за трети път.

В началото на втората част пристигна и почетното попадение за гостите. Диего Пероти напредна във вътрешността от десния фланг и с топовен изстрел разтресе горната греда на вратата на Буфон. След рикошет кълбото се удари в гърба на италианския деец и влезе в неговата врата.

По този метод Ювентус си обезпечи място на полуфиналите, където ще чака някой всред Милан и Торино.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР