Отборът на Ювентус записа доста безлична победа с 1:0 в

...
Отборът на Ювентус записа доста безлична победа с 1:0 в
Коментари Харесай

Ювентус победи Торино с 1:0 като гост

Отборът на Ювентус записа много безлична победа с 1:0 в градското дерби с Торино в дуел от 25-ия кръг в Серия " А ". Единственото попадение бе дело на Алекс Сандро, който се разписа още през първото полувреме.

Старши треньорът бе решил да не залага на типичния си титулярен състав, като Джанлуиджи Буфон бе оставен на аварийна пейка, дружно с Пауло Дибала, който се появи в игра 20 минути преди края на срещата.

За злощастие на Масимилиано Алегри, първото полувреме стартира по много неприятен за неговия тим метод. Гонсало Игуаин получи контузия още преди да бяха минали и 10 минути от първия съдийски сигнал, а малко по-късно бе и наложително сменен, защото физическото му положение не позволяваше той да продължи присъединяване си в дуела. Това, до някаква степен, оказа въздействие и на всичко в мача до края на първата част, а " бианконерите " несъмнено не седяха по същия метод на терена както сме привикнали да ги виждаме досега в шампионата.

Атаки съвсем липсваха, само че след половин час игра, Юве съумя да доближи до гол. Алекс Сандро получи прекрасен пас от влезлия като запаса Бернардески и с лекост се разписа в близкия ъгъл за 1:0.

През второто полувреме смяна на терена в Торино нямаше. Отново градското дерби мина през много монотонни 45 минути, като оживление имаше чак след 70-ата минута, когато на терена се появи звездата на Ювентус - Пауло Дибала. Той на няколко пъти имаше опция да удвои резултата в интерес на своя отбор, само че шансът по този начин и не му се усмихна. Нападателят се хвърли вихрено в офанзива и съумя сполучливо да си проправи път, финтирайки няколко бранителя на домакините, след което стреля, само че топката попадна право в ръцете на вратаря. Това бе и най-хубавата разкрила се голова обстановка пред " бианконерите ".

След този най-малък триумф Ювентус още веднъж се изкачи до върха в Серия " А ", задминавайки втория Наполи. " Бианконерите " към този момент имат 65 точки в актива. Торино пък е девети с 36. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР