Отборът на Ювентус стигна до седмата си поредна победа в

...
Отборът на Ювентус стигна до седмата си поредна победа в
Коментари Харесай

Късен гол на Данило донесе ценни три точки на Ювентус срещу Удинезе

Отборът на Ювентус стигна до седмата си поредна победа в Серия " А ", откакто надигра с 1:0 вкъщи състава на Удинезе в среща от 17-ия кръг на италианското състезание.

" Бианконерите " бяха по-активни през целия дуел, само че в последна сметка трябваше да чакат съвсем до края на постоянното време, с цел да стигнат до заветния гол, който да им обезпечи триумфа.

Единственото попадение в срещата падна в 86-та минута, когато Леандро Паредес изведе на отлична позиция Федерико Киеза, а той подаде на Данило, който на опразнената врата нямаше по какъв начин да сбърка и донесе трите точки на " Старата госпожа ".

По този метод момчетата на Масимилиано Алегри продължиха с изкачването си в подреждането, като краткотрайно излязоха на втората позиция с актив от 37 точки, на една пред третия Милан и на четири зад водача Наполи. Юве обаче има мач повече в съпоставяне със своите противници.

Съставът на Удинезе пък към този момент девет мача не познава усета на триумфа в Серия " А ", като за последно " зебрите " завоюваха с 2:1 при визитата си на Верона при започване на предишния октомври. Оттогава до момента те записаха шест равенства и три провали и заемат 8-ма позиция във краткотрайното класиране с актив от 25 точки.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР