Отборът на Ювентус ще изиграе първата си среща в италианската

...
Отборът на Ювентус ще изиграе първата си среща в италианската
Коментари Харесай

Ювентус и Наполи излизат в супер дербито на 31-ия кръг на Серия “А”

Отборът на Ювентус ще изиграе първата си среща в италианската Серия “А ” откакто по-рано тази седмица бяха възобновени отнетите им 15 точки поради наложеното наказване при започване на астрономическата година. Няма по-подходящ противник за това от тазгодишният хегемон в шампионата “на ботуша ” Наполи, към който към този момент виси въпросът не дали, а по кое време ще стане първенец.

От своя страна неаполитанците са длъжници на своите почитатели, тъй като през април нарушиха серията от отлични резултати и на два пъти претърпяха крушения от Милан - първо в мач от Серия “А ” катастрофираха вкъщи на “Диего Армандо Марадона ” с 0:4, а по-късно изгубиха конфликтът в Шампионската лига, падайки в първия мач на “Джузепе меаца ” с 0:1 и завършвайки в семейството си на реванша на равно 1:1. Сега Наполи е задължен да победи Ювентус и да потвърди, че мощното показване през сезона до момента не е била краткотрайна форма.

Развръзката е напълно скоро - мачът стартира от 21:45 и ще бъде наблюдаван на Sportal.bg.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР