Отборът на Ювентус победи с 1:0 Лече като гост в

...
Отборът на Ювентус победи с 1:0 Лече като гост в
Коментари Харесай

Ювентус измъкна трите точки от гостуването на Лече

Отборът на Ювентус победи с 1:0 Лече като посетител в дуел от 12-ия кръг на Серия " А ". Резервата Николо Фаджоли отбеляза единствения гол в 73-ата минута, който е и негов първи в италианския хайлайф.

Първите 20-ина минути минаха при умерено движение и без никакви благоприятни условия за гол. В 28-ата минута Хуан Куадрадо все отново опита удар, който се оказа неакуратен. Четири минути по-късно Адриен Рабио стреля по земя, но Владимиро Фалконе улови топката без проблем. В 42-рата минута Мирети също опитва шут по земя, само че си завоюва единствено корнер. След втория следващ ъглов удар Рабио стреля с глава, само че Фалконе съумя да избие топката.

В началото на втората част Гати отправи удар с глава след центриране от фал, само че вратарят улови топката с лекост. Валентен Гендрей отговори с първия шут за домакините в мача, който обаче профуча над вратата. В 53-тата минута " бианконерите " проведоха добра офанзива, при която от чиста позиция Милик чукна топката с пета, но Фалконе изпревари Куадрадо за нея и я улови. В 64-тата минута удар на Милик принуди стража още веднъж да се намеси. Малко по-късно резервата Кийн стреля с глава от добра позиция, само че не откри задачата. В 69-ата минута воле на Куадрадо прелетя около вратата. 

Натискът на " Старата госпожа " даде резултат четири минути по-късно, когато Фаджоли откри резултата с прелестен удар от границата на наказателното поле. За попадението му асистира 19-годишният Самуел Айлинг-Джуниър, който се появи като промяна едвам минута по-рано. В 89-ата минута Мюртен Хюлманд се размина с изравнителен гол за своя отбор, откакто гредата спря шута му по земя. Така гостите се поздравиха с крайния триумф.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР