Отборът на Ювентус победи с 1:0 като гост Удинезе в

...
Отборът на Ювентус победи с 1:0 като гост Удинезе в
Коментари Харесай

Ювентус ще играе в Лига на конференциите

Отборът на Ювентус победи с 1:0 като посетител Удинезе в мач от последния кръг на Серия А, само че не съумя да се пребори за присъединяване в Лига Европа през новия сезон.

" Бианконерите " приключват на 7-мо място с 10 отнети точки и ще вземат участие в Лигата на конференциите през идната акция. Причината за това е, че Рома надви с 2:1 над Специя на " Олимпико " и приключи тъкмо над " бианконерите ".

В воин за " вълците " се трансформира някогашната перла на " Старата госпожа " Пауло Дибала, който донесе триумфа за римляните с гол от дузпа в 89-ата минута.

Юве стартира по-активно, само че Удинезе можеше първи да стигне до гол. След близо четвърт час игра Удоджи дриблира в наказателното поле, само че Счесни съумя да го спре и да предотврати сериозна заплаха.

После Гати засече с глава, само че Силвестри избави. След половин час игра и Бонучи стреля с глава, само че в навън. 120 секунди по-късно ветеранът повтори упражнението, само че този път напречната греда избави домакините.

След час игра видяхме най-хубавата офанзива до този миг в мача. Рабио беше открит в наказателното поле и потърси близкия ъгъл, само че в навън. Секунди по-късно в игра се появи и Ди Мария.

След това мощно осъществяване на Куадрадо мина над вратата, като това беше 15-ти удар за Юве в дуела, само че единствено два от тях бяха точни. В 68-ата минута Юве въпреки всичко поведе. Локатели откри Киеза в наказателното поле, който се обърна с неспасяем удар матира вратаря за 1:0!

Удинезе можеше бързо да изравни след доста мощен шут на Ловрич, само че Счесни мазета. Юве търсеше и втори гол и Киеза и Ди Мария пропиляха положителни благоприятни условия да сложат точка на разногласието.

В 77-ата минута аржентинският деец шутира от отдалеченост, само че в навън. Отговорът на Удинезе беше посредством Несторовски, който засече от придвижване от точката за дузпата, само че в навън. В 84-ата минута Счесни мазета и удар на Перес, а в добавеното време Ди Мария изпусна самичък против вратаря и резултатът остана неизменен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР