Отборът на Ювентус допусна първото си поражение в Серия А

...
Отборът на Ювентус допусна първото си поражение в Серия А
Коментари Харесай

"Лацио" нанесе първа загуба на "Ювентус" в Италия

Отборът на " Ювентус " позволи първото си проваляне в Серия " А " през сегашния сезон. В упования с максимален интерес мач от 15-ия кръг първенците изгубиха с 1:3 като посетители от отбора на " Лацио ".

Луис Фелипе, Сергей Милинкович-Савич и Фелипе Кайседо се разписаха за домакините на " Олимпико ", като столичани направиха поврат след ранното попадение на Кристиано Роналдо.

Португалският национал изведе " бианконерите " напред в резултата в 25-ата минута с удар от близко след асистенция на Родриго Бентанкур, само че отбраната на гостите от Торино се пропука при осъществяване на корнер и изравнително попадение на Луис Фелипе. В 69-ата минута Хуан Куадрадо напусна терена с червен картон поради нарушаване против Мануел Лацари от " орлите ". Пет минути по-късно Милинкович-Савич бе изведен от Луис Алберто, с цел да преодолее вратаря Войчех Счесни за 2:1.

Снимка: Getty Images

Полският пазач още веднъж беше беззащитен при третото попадение за домакините, паднало в добавеното време. То беше дело на Фелипе Кайседо.

" Ювентус " позволи първо проваляне в шампионата след последния кръг от предишния сезон, когато на 26 май загуби с 0:2 при гостуването си на " Сампдория ". Отборът от Торино е на второ място в класирането с 36 точки. Столичани са на трета позиция с три точки по-малко от първенците. Лидер е " Интер " с 38 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР