Отборът на Йостерсунд продължава с добрите си изяви в Лига

...
Отборът на Йостерсунд продължава с добрите си изяви в Лига
Коментари Харесай

Атлетик пак не победи в Лига Европа, шведи застанаха на пътя им

Отборът на Йостерсунд продължава с положителните си изяви в Лига Европа, въпреки че шведите са безспорен дебютант в евротурнирите. Това не им попречи да стигнат до 2:2 против Атлетик (Билбао), като би трябвало да се има поради, че испанците се избавиха от загуба в последната минута на мача.

Домакините имаха повече голови благоприятни условия, само че неналичието на опита си сподели думата. Макар че започнаха мача по-добре, " баските " първи откриха резултата посредством Адурис, който вкара на празна врата в 14-ата минута.

През второто полувреме шведите обаче натиснаха още по-силно и небрежно стигнаха до цялостен поврат! Това стана след попадения на Геро и Едуардс, които направиха 2:1 до 65-ата минута.

Срещата отиваше към логически триумф за шведите, които обаче позволиха равнене! Това стана с помощта на превъзходен пробив на Сусаета, който откри Иняки Уилямс, с цел да може нападателят да оформи крайното 2:2!

Въпреки равенството Йостерсунд е преди всичко в група " J " с актив от 7 точки. Следва украинският Зоря с 6, а Атлетик (Билбао) и Херта са на 3-та и 4-та позиция, надлежно с по 2 и 1 точки.

По същото време германците изгубиха с 1:2 от Зоря.

Йостерсунд - Атлетик (Билбао) 2:2

0:1 Адурис 14`
1:1 Геро 52`
2:1 Едуардс 64`
2:2 Уилямс 90`
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР