Отборът на Ямайка по бобслей се радва на сериозно медийно

...
Отборът на Ямайка по бобслей се радва на сериозно медийно
Коментари Харесай

Бирена компания спаси олимпийската мечта на Ямайка

Отборът на Ямайка по бобслей се радва на съществено медийно внимание поради наличието си в Пьонгчанг, макар че карибската страна е неизменим участник на Зимни олимпийски игри от Калгари '88 насам.

Мечтата на две състезателки - Джазмин Фенлатър-Викториан и Кари Ръсел, за дебют на двойки обаче, беше напът да бъде разрушена. Треньорката им - двукратната олимпийска медалистка Сандра Кириазис взе решение да напусне тима след промяна на ролята и понижаването й от ментор в анализатор на представянето. Германката заплаши да вземе със себе си и боба, с който гореспоменатият дует се състезава.

Федерацията на Ямайка отхвърли да откупи боба, струващ 40 хиляди паунда, само че на помощ се притече... бирената компания " Ред Страйп ".

Пивоварите използваха профила си в " Туитър ", с цел да вземат отношение - “Няма фасул, няма проблем! Ако ви би трябвало ново возило, просто го пишете на нашата сметка!”

“Като бира, която е основана на същия остров с тези спортисти, желаеме да бъдем сигурни, че те разполагат с всичко належащо, с цел да се състезават достойно”, разяснява Андрю Ангуин, който е маркетинг управител на " Ред Страйп ".

Говорител на ямайския бобслей удостовери, че от бирената компания са “дарили” нов фасул на девойките и те ще вземат присъединяване в първата подготвителна сесия в събота. През месец декември ямайският дует приключи на седмо място в Световната купа в Германия.

Така приказката на ямайския тим по бобслей приключва с един друг хепиенд - бирен!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР