Отборът на Волфсбург постигна разгромна победа с 4:0 като гост

...
Отборът на Волфсбург постигна разгромна победа с 4:0 като гост
Коментари Харесай

Волфсбург разби екзекутора на Славия

Отборът на Волфсбург реализира разгромна победа с 4:0 като посетител на албанския Кукеси в мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.

В 21-ата минута след несполучливо изчистване на топката от неприятелски състезател топката стигна до Ваут Вегхорст, който я прати в мрежата за 1:0 в интерес на своя отбор. В 33-ата вратарят на домакините не мазета добре топката след центриране и по този начин Максенс Лакроа съумя да удвои преднината на “вълците”. Само две минути по-късно Коен Кастеелс резервира мрежата си суха, откакто избави удара на Едуарт Рока от бялата точка. В 74-ата Вегхорст се разписа за повторно в мача, а в 89-ата Адмир Мехмеди оформи крайното 4:0 за гостите. Така Кукеси, който в профил българския Славия в предишния кръг, отпада от шампионата, а идващият съперник на Волфсбург в него е украинският Десна.
Full time! Great stuff tonight! | 0-4
— VfL Wolfsburg US (@VfLWolfsburg_US) Междувременно, португалският Рио Аве надви при визитата си на босненския Борац (Баня Лука) с 2:0. Португалците победиха след две попадения в последните минути на срещата. Тарантини беше прецизен в 90-ата, а в 96-ата Никола Жамбор също се регистрира с гол. Така Рио Аве ще има мъчно тестване след седмица, когато ще гостува на Бешикташ в Истанбул.

В друга среща от кръга Колос (Коваливка) съумя да изненада гръцкия Арис (Солун) и да го победи с 2:1 като посетител. Андрий Богданов откри резултата за украинците в 47-ата минута, преди Бруно Гама да изравни за домакините в 55-ата. В 62-ата обаче Денис Антюх вкара победния гол за Колос, който го чака мач с хърватския Риека в идващия кръг.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР