Отборът на Витоша (Бистрица) продължава подготовката си за пролетния дял

...
Отборът на Витоша (Бистрица) продължава подготовката си за пролетния дял
Коментари Харесай

Витоша продължава да се готви на пълни обороти

Отборът на Витоша (Бистрица) продължава подготовката си за пролетния дял в Първа професионална лига. И тази седмица “тигрите” се готвеха на стадион “Академик” зад хотел “Плиска”, който към този момент се стопанисва от бистричани.

Футболистите на Росен Кирилов организираха тази заран следващото си занятие, а на следващия ден ще почиват. От понеделник играчите в зелено ще възобновят тренировки в столицата, като на 26 януари, събота, ще изиграят и първата си контрола - против Марица (Пловдив). Два дни след спаринга с отбора от Югоизточната Трета лига Витоша ще замине на подготовка в Турция.

В южната ни съседка 11-ият в Първа лига ще изиграе четири контроли. Първата инспекция на “тигрите” ще бъде два дни след идването им (30 януари), а противникът повече от влиятелен - сребърният медалист в Премиер лигата на Беларус Шахтьор (Солигорск). На 1 февруари Витоша ще срещне съветския Факел, на 4-ти босненския Борац (Баня Лука), а на 7-ми - датския Фредерика.

Бистричани се завръщат на родна земя на 8 февруари, петък, като до началото на шампионата ще се готвят в столицата. В първия си формален дуел за 2019 година воденият от Росен Кирилов тим гостува на Ботев (Враца).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР