Отборът на Витоша Бистрица е първият, който пропищя от съдиите

...
Отборът на Витоша Бистрица е първият, който пропищя от съдиите
Коментари Харесай

"Витоша" Бистрица пръв скочи на съдиите

Отборът на " Витоша " Бистрица е първият, който пропищя от съдиите през новия сезон. " Тигрите " показаха възмущението си от рефера Георги Давидов, който управлява мача със " Славия ", извоюван от " белите " с 3:2, посредством декларация на формалния си уебсайт.
Клуб на анонимните съдии Извършител или жертва – в родния футбол е мъчно да се ориентираш
Ето какво пишат от " Витоша " Бистрица:

" Когато стартира сезонът, нормално е нужно да минат кръг-два, с цел да влязат в темп и футболисти, и тимове като цяло. Това обаче не важи за рефера Георги Давидов, на който, както нормално, бяха нужни единствено няколко минути, с цел да показва образно за следващ път, че " Витоша " (Бистрица) не е измежду любимците му.

Давидов, който дълго време ще се помни със смехотворната и обидна за самия него дузпа, която отсъди в интерес на " Левски " при нулевото тъждество през есента на 2017 година, още веднъж си навлече гнева на старши треньора на " тигрите ". След като вбеси с отсъжданията си през последните две акции първо Костадин Ангелов, а по-късно и Росен Кирилов, в този момент се нуждаеше от по-малко от едно полувреме, с цел да вдигне кръвното и на новия ментор на отбора Енгибар Енгибаров.

Измислени нарушавания, подминати явни фаулове и груби влизания, прибързани картони в едната посока и спестени в другата, а за похлупак и свирен със свито сърце завършек на мача при явна опция за последна рискова офанзива на " тигрите ", приключва декларацията на клуба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР