Отборът на Виляреал запази живи шансовете си за попадане в

...
Отборът на Виляреал запази живи шансовете си за попадане в
Коментари Харесай

Виляреал продължава да мечтае за Шампионската лига

Отборът на Виляреал резервира живи възможностите си за попадане в зона Шампионска лига, след ато победи безапелационно като посетител Бетис с 2:0 в дуел от 33-ия кръг.

С триумфа " жълтата подводница " събра 54 точки и е на пето място, като разликата с четвъртия Севиля е единствено три. В същото време Бетис записа втора поредна загуба и се свлече на 13-ото място с 37 точки. В идващия кръг на 5 юли Виляреал приема кандидата за купата Барселона и дуелът се обрисува да е извънредно оспорван.

Виляреал не остави подозрения за превъзходството си на " Бенито Вийямарин ". Още в седмата минута Карлос Бака беше повален в наказателното поле на Бетис и Виляреал получи дузпа. Жерар Морено не сгреши и изведе отбора си напред. Двамата бяха основните настоящи лица и при втория гол, който падна в 30-ата минута. Бака се пребори със бранител на Бетис отдясно на вратата и подаде топката в центъра към Морено, който финтира защитник и съумя да удвои.

В добавеното време на първата част очакванията на домакините за поврат през втората част угаснаха, откакто Набил Фекир беше изпъден за втори жълт картон за нарушаване против Раул Албиол. Първият пък му беше отсъден за мятане на топката в гърба на рефера. Това беше втори червен картон за Фекир през сезона след изгонването му против Барселона на 9 февруари.

В другия късен мач от програмата на кръга Валядолид и Леванте приключиха 0:0. Това беше трето следващо тъждество за Валядолид, който се бори за оцеляване и заема 14-ата позиция с 36 точки. Леванте е 11- с 42 и гледа по-спокойно. Ла Лига 33 кръг, сряда 1 юли  Реал Бетис 0:2краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР