Отборът на Виляреал спечели с 3:2 гостуването си на Аталанта

...
Отборът на Виляреал спечели с 3:2 гостуването си на Аталанта
Коментари Харесай

Виляреал съкруши Аталанта насред Бергамо и ги изхвърли от ШЛ

Отборът на Виляреал завоюва с 3:2 гостуването си на Аталанта в мач от шестия кръг на груповата фаза на Шампионска лига и по този метод се класира напред към елиминациите в конкуренцията.

Арно Данюма откри резултата в Бергамо още в 3-ата минута. „ Жълтата подводница “ удвои резултата 4 минути преди почивката, когато прецизен бе Етиен Капу. Нидерландското крило означи и втори гол в мача, още веднъж при започване на полувремето. Бившият състезател на Борнемут осъществя за 3:0 в 51-ата минута.

Следващите минути не предложиха попадения, до момента в който не пристигна 71-ата минута, по кое време влезлият като запаса Малиновский понижи резултата за 1:3. Девет минути по-късно колумбийският нападател Дуван Сапата върна очакванията на бергамаските да завлечен нещо от срещата, откакто направи резултата 2:3.

Времето до края обаче не се оказа задоволително за възпитаниците на Джан Пиеро Гасперини, които след загубата от Виляреал ще продължат европейското си присъединяване в Лига Европа. Испанският отбор от своя страна ще научи своя противник за осминафиналите в Шампионска лига в понеделник в ранния следобяд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР