Отборът на Виктория Волей (Пловдив) направи първа тренировка в зала

...
Отборът на Виктория Волей (Пловдив) направи първа тренировка в зала
Коментари Харесай

Виктория Волей с първа тренировка в зала

Отборът на Виктория Волей (Пловдив) направи първа подготовка в зала като част от подготовката си за новия сезон във Висшата лига за мъже. Досега пловдивчани наблягаха най-вече на физическите натоварвания. Под управлението на наставника на отбора Атанас Митрев в залата на СУ " Цар Симеон Велики " упражняваха 14 състезатели.

От титулярния състав от предишния сезон в този момент отсъстваха четирима волейболисти. Владимир Гърков и Дамян Огнянов минаха в Левски (София). Либерото Владислав Лукаревский към този момент ще е част от Арда (Кърджали), а диагоналът Алберт Албаадж приключи спортна кариера и реши да се концентрира върху образованието си.

За момента нови попълнения са опитните Евгени Григоров, който е младеж на Виктория Волей и Стоян Вулджев (юноша на Локомотив Пловдив). Григоров имаше предпочитание да играе в чужбина, само че прехвърлянето се провали. Уговорката с управлението на Виктория Волей е той да бъде пуснат, в случай че получи добра оферта от различен тим. Ново попълнение е 19-годишният посрещач Енис Караденис, който е младеж на Арда (Кърджали).

Официално играч на Виктория Волей е и Георги Тонев, който е наследник на легендата на родния волейбол Димо Тонев. 15-годишният гений ще води подготовка с подрастващите гарнитури на пловдивския клуб.

victoriavolley.eu
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР