Отборът на Устрем Д (Дончево) загуби у дома с 0:1

...
Отборът на Устрем Д (Дончево) загуби у дома с 0:1
Коментари Харесай

Устрем Д загуби у дома от Дунав

Отборът на Устрем Д (Дончево) загуби вкъщи с 0:1 срещата с Дунав (Русе). Двубоят бе от следващия ХI-ти кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Добружанци макар, че са измежду водещите отбори в групата позволиха за втори следващ път да бъдат победени на техен терен. Преди това Устрем Д (Дончево) загуби в локалното добруджанско дерби с Черноморец (Балчик), а в третия кръг приключи наедно вкъщи с Черноломец (Попово).

В мача с Дунав (Русе) дончевци се показаха под опциите си, след пропуските на Станислав Иванов, Виктор Георгиев, Станимир Андонов и Кристиян Димитров. Гостите от Русе в по-голямата част от мача бяха прибрани в личното си игрално поле и разчитаха на бързите си ненадейни контраатаки.

Единственото попадение във вратата на Иван Иванов падна в 67-та мин. осъществено от Симеон Иванов. Малко преди този момент бързоногия нападател на русенци беше изведен самичък против вратаря на домакините, само че пропусна. В края на първата част Джан Хасан заби топката в мрежата на Иван Иванов, само че реферите от Варна анулираха попадението за нарушаване на нападателя на Дунав (Русе).

Победата прати русенци на 7 място в класирането – изпреварвайки тимовете на Устрем
Д (Дончево) и Лудогорец III (Разград).

В идващия кръг Устрем Д (Дончево) още веднъж е хазаин на Шумен 2007, до момента в който Дунав (Русе) приема вкъщи опашкаря Тополи 2010 (Тополи).

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР