Отборът на Уругвай спечели с 1:0 срещу Уелс във финала

...
Отборът на Уругвай спечели с 1:0 срещу Уелс във финала
Коментари Харесай

Суарес и Кавани отнеха трофей от протегнатите ръце на Бейл

Отборът на Уругвай завоюва с 1:0 против Уелс във финала за China Cup. Единсон Кавани, който изигра 100-ия си мач за националния отбор, осъществя попадението в 49-ата минута, което бе негово 42-о с екипа на " урусите ". Луис Суарес удари две греди, а момчетата на Райън Гигс отстъпваха сериозна на южноамериканците. Ден преди финала Гарет Бейл беше декларирал, че трофей с националния тим на Уелс би бил по-специален, в сравнение с с Реал Мадрид. В последна сметка звездата на “белите” не съумя да помогне на своите.

Още във втората минута Луис Суарес нацели греда след прекрасен пас на Родриго Бентанкур. В 13-ата Суарес центрира и Единсон Кавани пропусна от чудесна позиция. Ла Селесте търсеха попадение, до момента в който европейският им противник избра по-прибрани дейности. В 30-ата Луис Суарес за повторно тресна греда. Уругвайският отбор посредством играча на Барселона лиши топката след висока преса, само че шутира в гредата. В края на полувремето британците имаха опция да открият резултата. Вратарят Муслера направи впечатляващо избавяне след удар на Воукс.

В 49-ата Диего Годин пусна дълъг пас към Кристиан Родригес. Защитата на Уелс не беше готова, крилото се шмугна в наказателното поле и подаде към непокрития Кавани, който вкара с лекост от пет метра. В 52-ата Кавани изпусна да удвои, откакто не съумя да стреля от комфортна позиция. Тимът на Райън Гигс не откри формула за сполучлив отговор. В 76-ата играчът на Ювентус Бентанкур изиска промяна заради травма. В 87-ата Гарет Бейл падна в наказателното поле, само че съдията назначи навън. В 89-ата Суарес направи нов пропуск самичък против вратаря и резултатът остана 1:0.

Уругвай се готви за присъединяване на Мондиала, до момента в който Бейл и компания няма да пътуват до Русия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР