Отборът на Уотфорд записа четвъртата си победа през сезона, след

...
Отборът на Уотфорд записа четвъртата си победа през сезона, след
Коментари Харесай

Уотфорд се изгаври с Ман Юнайтед и го разби във Висшата лига

Отборът на Уотфорд записа четвъртата си победа през сезона, откакто „ стършелите” изцяло справедливо взеха трите точки при семейството си на клетия с 4:1 в следващ мач от 12-ия кръг в британския футболен хайлайф.
Тимът, воден на Клаудио Раниери, бе по-силният в хода на целия дуел на „ Викаридж Роуд”, а срещата започва за тях с изпусната дузпа от Исмаила Сар, който даже пропусна на два пъти, само че първото осъществяване трябваше да бъде пребито заради навлезли играчи в наказателното поле на Юнайтед. И при двата изстрела обаче Давид Де Хеа отрази ударите на звездата на Уотфорд.
Все отново в 28-ата минута Джош Кинг засече центриране отдясно на Еманюел Денис и откри резултата, а минута преди края на първата част Исмаил Сар се оправдава и се разписа след подаване от Кико Фемения.
На почивката Оле Гунар Солскяер пусна Дони ван де Беек, а нидерландецът понижи пасива на гостите в 50-ата минута, които като че ли излязоха преобразени през втората част, само че в 69-ата минута капитанът на „ алените дяволи” Хари Магуайър пое към съблекалните поради втори жълт картон. До края на срещата огромни шансове пред вратата на Бен Фостър нямаше. Не по този начин стояха нещата за Де Хеа, който на няколко пъти трябваше да се намесва решаващо, само че това не се случи в добавеното време, когато Жоао Педро матира испанския пазач за трети път. В края на срещата остана време и на Денис да вкара гол, реализирайки попадение за четвърти път в мача.
След следващото мизерно показване бъдещето на Оле Гунар Солскяер отпред на тима от „ Олд Трафорд” сигурно не е ясно заради кошмарните резултати и показване от тима му.
Юнайтед се свлече до седмото място в класирането на Висшата лига и е със 17 точки, до момента в който Уотфорд се изкачи до 16-ата позиция и има 13 точки, с колкото са Астън Вила и Брентфорд.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР