Отборът на Уилямс е направил първи тестови километри с новия

...
Отборът на Уилямс е направил първи тестови километри с новия
Коментари Харесай

Уилямс с първи тестове на новия си болид

Отборът на Уилямс е направил първи тестови километри с новия болид „ FW43B “, с който ще се състезава във Формула 1 през 2021 година.

Британски отбор, който от лятото на предходната година към този момент не е благосъстоятелност на семейство Уилямс, стори това по време на кино ден на „ Силвърстоун “. Двамата водачи на отбора Никола Латифи и Джордж Ръсел направиха първи тествания на своя нов болид, който ще бъде публично показан на 5 март.

One step closer. 05.03.21.
— Williams Racing (@WilliamsRacing)
Вчера отборът на Макларън също организира първия от позволените си два 100-километрови кино дни на английското трасе. За разлика от Уилямс, основаният в Уокинг отбор направи това, откакто показа публично своя кандидат за 2021 година.

Днешният 100-километров тест бе извънредно значим за Уилямс, с цел да може английският отбор да е сигурен, че няма да има никакви изненади по време на формалната предсезонна подготовка през март. Нейното осъществяване и място бе доказано по-рано през днешния ден, като тя ще се организира на пистата „ Сахир “ в Бахрейн сред 12 и 14 март.

Две седмици по-късно на същото трасе ще започва и сезон 2021.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР