Отборът на Уест Хем се опасява, че Нюкасъл може да

...
Отборът на Уест Хем се опасява, че Нюкасъл може да
Коментари Харесай

Уест Хем и Нюкасъл в спор за защитник на Рен, чуковете искат и Янузай

Отборът на Уест Хем се притеснява, че Нюкасъл може да е подготвен да надцака „ чуковете “ за бранителя на Рев Найеф Агуерд. Бранителят отлетя за Лондон за медицински прегледи тази седмица след пробив в договарянията сред клубовете, които се схванаха за трансфер на стойност от 30 милиона паунда. Късният интерес от страна на Нюкасъл обаче слага под подозрение завършека на съглашението, като Агуерд към момента не е решил към кой отбор да се причисли, написа „ Daily Star “.

Мениджърът на „ чуковете “ Дейвид Мойс желае да притегли бранител и нападател това лято, само че също по този начин е на пазара и за нападател, откакто бъдещето на Никола Влашич е неразбираемо.

West Ham fear Newcastle will hijack Nayef Aguerd transfer at last minute
— Sun Sport (@SunSport)
Лондончани не са постигнали прогрес и в договарянията с Джеси Лингард, само че Мойс в този момент обмисля неочакван ход с Аднан Янузай. Белгийският национал дебютира за Манчестър Юнайтед под управлението на Мойс преди девет години.

Вече на 27-и години, крилото е на път да напусне Реал Сосиедад като свободен сътрудник и Уест Хем към този момент се е свързал с неговите представители. Бившият управител на Съндърланд към този момент загатна, че има вяра, че Янузай е топ състезател.

Интерес към него има и от страна на Реал Бетис, само че се смята, че Уест Хем води в конкуренцията за Янузай поради високите му финансови условия.

„ Estadio Deportivo “ оповестява, че белгийският национал желае да получи 6 милиона евро при сключване на контракта си и брутна заплата от 6 милиона евро на година, което би го направило един от най-добре платените играчи в испанския клуб, което не се харесва на севилския отбор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР