Отборът на Уест Хем дава да се разбере, че няма

...
Отборът на Уест Хем дава да се разбере, че няма
Коментари Харесай

Ман Юнайтед ще трябва да даде рекордна за Англия сума, ако иска Деклан Райс

Отборът на Уест Хем дава да се разбере, че няма да се раздели по никакъв начин елементарно със своята звезда Деклан Райс. Мениджърът на „ чуковете “ Дейвид Мойс по-рано разгласи, че полузащитникът коства 100 милиона паунда.

Но в този момент „ The ​​Times “ твърди, че тази цена към този момент е повишена до повече от 120 милиона паунда. Изданието добавя, че 23-годишният Райс е отсрочил договарянията за нов контракт с лондночани до лятото, защото британският национал желае да обмисли опциите пред себе си в края на акцията.

Потенциален трансфер за сходна сума би го трансформирал в най-скъпото попълнение във Висшата лига на всички времена, изпреварвайки съотборника си в националния тим на „ Трите лъва “ Джак Грийлиш.

Настоящият контракт на Райс изтича през лятото на 2024 година, само че лондончани имат опцията да го удължат с още спомагателни 12 месеца. И Манчестър Юнайтед, и Манчестър Сити са свързвани с трансфер на Райс.

В последно време на Острова се заприказва, че от Юнайтед са определили халфа като своята предпочитана цел за лятото. Новата му цена обаче може да промени това нещо. Сити също следи Райс от известно време и са подготвени да се борят с огромните си градски противници за неговия автограф.

Родният отбор на Райс Челси също е свързван с полузащитника. Англичанинът е младеж на „ сините “, преди да бъде освободен на 14-годишна възраст.

Man Utd blow as West Ham 'hike up Rice price with star set to listen to offers'
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР