Отборът на ЦСКА загуби визитата си на Царско село с

...
Отборът на ЦСКА загуби визитата си на Царско село с
Коментари Харесай

Царско село шокира ЦСКА

Отборът на ЦСКА загуби визитата си на Царско село с 1:2 в мач от 24-ия кръг от родната efbet Лига. Отборът на ЦСКА, който бе воден от асистента на Любослав Пенев – Пабло Караско, изигра доста слаб мач във визитата си, като дейностите на играчите бяха бавни, а концепцията в игра липсваше изцяло. Царско село съумя да се възползва от анемичните „ червени” дейности и завоюва трите точки в столичното дерби на кръга.

ЦСКА игра и повече от час игра с 10 индивида, откакто капитанът Петър Занев бе изпъден за два жълти картона в 34-ата минута. Именно Занев пък фаулира Димитър Костадинов за дузпа, а Костадинов даде звук за триумфа за домакините. Резервата Бисмарк Чарлс изравни резултата в 75-ата минута, само че брилянтен гол на Реян Даскалов в последната минута от добавеното време матира „ червените”. Гостите имаха искания при втория гол, който пристигна след неверно отсъден тъч в тяхна щета.

Първият късмет в срещата пристигна след по-малко от минута игра. Капитанът на Царско село Реян Даскалов шутира мощно към вратата на ЦСКА, само че неопределено и топката отиде навън. По-активните дейности донесоха до гол за домакините. Петър Занев извърши нарушаване против Димитър Костадинов в наказателното поле на ЦСКА и реферът Гидженов отсъди дузпа. Зад топката застана Димитър Костадинов, който с удар вид " паненка " откри резултата - 1:0.

В 24-ата минута пристигна първият удар за " алените ". Това беше упорит опит на Жорди Кайседо, който шутира от далечно разстояние, само че прекралено едва, с цел да затрудни Пласид. Постепенно гостите натиснаха противника, а на два пъти Мартин Смоленски нападна вратата на Царско село, само че и двата не затрудниха хаитянския вратар.

След 34 минути игра капитанът на ЦСКА Петър Занев бе изпъден от рефера Гидженов. Гостите направиха груба неточност при разиграването на топката и Царско село се възползва. Ален Стеванович напредна и бе фаулиран от Занев, който получи втория си жълт картон и остави своите с 10 индивида до края на мача.

Двата тима се прибраха при резултат 1:0 за Царско село на отмора, а несъмнено може да се удостовери, че " алените " изиграха извънредно едва първо полувреме и напълно разумно " царете " имаха превес след първата част. Треньорският щаб на ЦСКА реши да извади след час игра Жорди Кайседо, който не стори безусловно нищо в срещата, а на негово място се появи Бисмарк Чарлс. Същата бе и ориста за Жул Кейта, който бе заменен от Митко Митков.

Стартът на второто полувреме на " Арена Царско село " не видя нещо изключително в игрово естество, като гостите не съумяха да притеснят по някакъв метод своя противник. Първият късмет за гол пред ЦСКА пристигна в 66-ата минута. Тогава се стигна до рисков изстрел на Пламен Гълъбов след ъгловия удар, само че топката се отби в рамото на Луис Педро и отиде в корнер.

Четвърт час преди края на постоянното време ЦСКА изравни резултата. Греъм Кери достави топката след центриране от фаул в наказателното поле на " царете ", а резервата Чарлс се извиси и с глава матира Пласид - 1:1.

Капитанът на " царете " Реян Даскалов бе огромният воин в последната минута на срещата. Той насочи топовен изстрел посока вратата на Густаво Бусато след избита топка от фаул и кълбото влетя в " алената " врата.

В идващия кръг ЦСКА приема опашкаря Монтана, до момента в който за Царско село следва аудиенция на Берое.

ВИДЕО:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР